Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

Internet

Kan ik bij het overstappen mijn huidige e-mailadres behouden?

Indien je reeds klant bent bij de provider waar je de nieuwe dienst aan wil vragen, maar alleen verandert van medium (bv. glasvezel à ADSL of andersom) dan kan je je huidige e-mailadres meenemen. Verander je echter van provider dan kan je je huidige e-mailadres alleen behouden als je huidige/oude provider een “e-mail only” pakket aanbiedt. Je betaalt hiervoor dan een X bedrag per maand aan uw huidige/oude provider. Er is helaas maar een enkele provider die een e-mail only account aanbiedt: KPN.
Stap je echter oer van KPN naar Solcon, neemt Solcon deze kosten op zich. XS4ALL betaalt deze kosten het eerste jaar.

Maakt u gebruik van Gmail, hotmail of bijvoorbeeld Yahoo e-mailadres is het uiteraard geen probleem om deze mee te nemen.

Nog een extra optie om een eigen domeinnaam te nemen met een bijbehorende e-mailbox. De kosten hiervan zijn normaalgesproken lager dan de e-mail only optie van KPN en leuke Extra voordelen hierbij kunnen zijn dat je ieder gezinslid een eigen adres kan geven met dezelfde domeinnaam en dat je bv vakantieverhalen of een persoonlijk of familie blog kan maken (Dit is overigens niet nodig ;-)).
Bekijk bv de mogelijkheden van One.com.

Volg ons op social media