GLASVEZEL- DSL- èN KABEL-Providers

Bekijk bij de verschillende netwerken het uitgebreide aanbod providers dat wij vergelijken! Zit de jouwe er ook tussen?

10 euro cashback!!!!
Als je via ons bestelt krijg je bij veel providers €10,- van ons terug!!
QSHOPS
Klanten over ons Kiyoh
9,3

Glasvezel providers

Budget

Naast energie nu ook Internet, TV en Bellen van Budget Thuis, geleverd over het netwerk van KPNNetwerkNL.

Lees alles over Budget
Caiway

Glasvezel Internet, TV en Bellen diensten over het CAIW (DeltaFiber) netwerk, ook in buitengebieden.

Lees alles over Caiway
Canal Digitaal

Het uitgebreide Single TV pakket van CanalDigitaal werkt via de internetverbinding van alle glasvezelproviders.

Lees alles over Canal Digitaal
Delta

Delta levert internet en tv diensten over het Delta Fiber Nederland glasvezel netwerk zowel in dorpen en steden als in een aantal buitengebieden.

Lees alles over Delta
KPN

Stabiel internet over het eigen eigen glasvezel netwerk met een uitgebreid aanbod aan interactieve TV diensten. Met KPN Superwifi heb je tevens overal in huis bereik.

Lees alles over KPN
Online.nl

Internet, TV en bellen over verschillende glasvezel-netwerken en het DSL-netwerk van KPNNetwerkNL. Online.nl maakt gebruik van het uitgebreide CanalDigitaal tv-platform.

Lees alles over Online.nl
Oxxio

Oxxio levert nu ook Internet, TV en Bellen diensten. Dit doen ze over het platform van KPN.

Lees alles over Oxxio
Solcon

Glasvezel internet diensten over meerdere netwerken met veiligheid, privacy en gezinswaarden hoog in het vaandel.

Lees alles over Solcon
T-Mobile

Stabiel, goedkoop en uitgebreide Internet, TV en Bellen diensten over de glasvezel netwerken van KPNNetwerkNL en het eigen glasvezelnetwerk!

Lees alles over T-Mobile
Tweak

Dé Gigabit provider. Ontstaan uit de tweakers-community levert deze onafhankelijke provider nu over verschillende glasvezelnetwerken met hun eigen apparatuur.

Lees alles over Tweak
XS4ALL

Hun idee 'Onze veiligheid is uw Privacy' zegt eigenlijk genoeg. Deze provider heeft service en veiligheid hoog op de agenda staan. Voeg daar hun stabiliteit aan toe en je hebt: Kwaliteit!

Lees alles over XS4ALL
Youfone

Als prijsvechter levert Youfone goedkoop glasvezel internet over de netwerken van KPNNetwerkNL en E-Fiber.

Lees alles over Youfone

DOE DE POSTCODE CHECK -> VERGELIJK -> KIES -> GENIET!

Glasvezel internet Aanbieders

Glasvezel internet providers zijn bedrijven die internet diensten leveren over de 100% glasvezel netwerken van (verschillende) Operators/ netwerkbeheerders.

Met 100% glasvezel bedoelen wij dat er in de woning of het bedrijfspand een aansluiting zit op het glasvezelnetwerk van een netwerkbeheerder, geen enkel stukje COAX (kabel)of koper (DSL) er tussen dus.

Al sinds 2010 zijn wij actief om 100% glasvezelproviders en -netwerken te vergelijken.

De providers leveren over het glasvezelnetwerk verschillende diensten/pakketten:

Voordelen glasvezel internet

Als netwerkbeheerders en providers zoveel moeite doen en geld uitgeven om een glasvezelnetwerk aan te leggen moge het duidelijk zijn dat zo'n netwerk belangrijk is of extra waarde heeft ten opzichte van de bestaande DSL- en kabelnetwerken.

Wat zijn die voordelen dan?:

 • Sneller: Door de nieuwe manier van dataversturen zijn er nu al snelheden mogelijk tot 10Gbps! Wat brengt de toekomst?.
 • Gelijke down- en uploadsnelheid: Ook makkelijk dingen op het internet zetten dus.
 • Stabieler
 • Energiezuiniger: Door het versturen van data door lichtpulsen in plaats van stroom door een koperkabel

TV Only Aanbieders

Aan de groep glasvezel internet aanbieders hebben we nu ook aanbieders van TV Only diensten toegevoegd. Met een TV Only dienst, heb je de vrijheid om de glasvezelprovider te kiezen die jij wilt en gebruik te maken van de interactieve tv-dienst van de TV-Only aanbieder.

De interactieve TV dienst wordt zo dus geleverd over de internetverbinding van de glasvezelinternetprovider. Via een app op je tv of op je smartphone/tablet/laptop kijk je dan je interactieve TV. Geen extra kastje nodig dus.

Kabel providers

Caiway

Ruim 40 jaar ervaring als kabelprovider. Tegenwoordig heeft Caiway het grootste deel van haar netwerk verglaasd en zijn snelheden tot 1000Mbps up en down mogelijk.

Lees alles over Caiway
Canal Digitaal

Combineer het uitgebreide Interactieve TV Only pakket BOMvol van Canal Digitaal met een kabel internetpakket naar keuze.

Lees alles over Canal Digitaal
Delta

Delta is dé kabelprovider van Zeeland. Zij bieden over hun kabelnetwerk tegenwoordig snelheden van 1000Mbps aan!

Lees alles over Delta
Ziggo

1000Mbps internet, Standaard F1 races en Perfecte SmartWifi.

Lees alles over Ziggo

DOE DE POSTCODE CHECK -> VERGELIJK -> KIES -> GENIET!

Kabel internet Aanbieders

Kabel internet providers zijn bedrijven die hun internet diensten leveren over netwerken die bestaan uit Coax-kabels. Tegenwoordig bestaan deze kabel of coaxnetwerken voor zo'n 97% uit glasvezelkabels waardoor er veel meer mogelijk is over deze netwerken dan een aantal jaar geleden.van (verschillende) Operators/ netwerkbeheerders.

Al sinds 2010 zijn wij actief om 100% glasvezelproviders en -netwerken te vergelijken. Aangezien de kwaliteit en snelhed van de kabelnetwerken een grote sprong hebben gemaakt en het grote verschil vooralsnog zit in de uploadsnelheid tonen wij tegenwoordig ook de leverbare kabel internet pakketten op een adres.

De providers leveren over de kabelnetwerken verschillende diensten/pakketten:

Voordelen Kabel internet

Zoals gezegd hebben de beheerders van kabelnetwerken de laatste jaren veel tijd en geld besteed aan het upgraden van het netwerk. Hierdoor bestaat zo'n 97% van de netwerken uit glasvezelkabels en is vaak alleen het laatste stukje van de wijk- of straatkast tot aan je woning nog coaxkabel.

Door deze aanpassingen en door het verbeteren van de apparatuur in de wijk- en straatkasten is er qua snelheid en diensten tegenwoordig veel meer mogelijk.

Wat zijn die voordelen dan?:

 • Sneller: Door alle verbeteringen zijn er nu snelheden leverbaar van 1000 Mbps down en 100 Mbps up!
 • Stabieler
 • Uitgebreidere diensten: Interactieve TV diensten, uitgebreid sportpakket, Voice control en Kijkers profielen. Het is allemaal mogelijk.

TV Only Aanbieders

Ziggo bied als kabel internet provider ook een TV Only pakket aan.

Daarnaast zijn er nog andere partijen die alleen tv diensten aanbieden. deze hebben we ook toegevoegd aan onze vergelijking. Met een TV Only dienst, heb je de vrijheid om internet van de kabelprovider te kiezen die bij jou actief is en gebruik te maken van de interactieve tv-dienst van de TV-Only aanbieder.

DSL providers

Budget

Budget maakt gebruik van de basisdiensten van KPN en levert deze tegen scherpe prijzen.

Lees alles over Budget
Canal Digitaal

Combineer het uitgebreide Interactieve TV Only pakket BOMvol van Canal Digitaal met een DSL-internetpakket naar keuze.

Lees alles over Canal Digitaal
KPN

Al jaren toonaangevend met hun stabiele internet over het eigen eigen DSL-netwerk en een uitgebreid aanbod aan Interactieve TV diensten. Met KPN Superwifi heb je tevens overal in huis bereik.

Lees alles over KPN
Online.nl

Internet, TV en bellen over het DSL-netwerk van KPNNetwerkNL. Voor haar tv-dienst maakt Online.nl gebruik van het uitgebreide CanalDigitaal tv-platform.

Lees alles over Online.nl
Solcon

Internet, interactieve tv en bellen diensten over het stabiele KPNNetwerkNL DSL-netwerk met veiligheid, privacy en gezinswaarden hoog in het vaandel.

Lees alles over Solcon
T-Mobile

Dé uitdager van KPN metStabiele, Goedkope en uitgebreide Internet, TV en Bellen diensten over het DSL-netwerk van KPNNetwerkNL.

Lees alles over T-Mobile
Tele2

Tele2 heeft haar kunde en ervaring meegenomen en is tegenwoordig helemaal geïntegreerd in T-Mobile.

Lees alles over Tele2
XS4ALL

XS4ALL's 'Onze veiligheid is uw Privacy' zegt eigenlijk genoeg. Deze provider heeft service en veiligheid hoog op de agenda staan. Voeg daar hun stabiliteit aan toe en je hebt: Kwaliteit!

Lees alles over XS4ALL
Youfone

Als prijsvechter levert Youfone goedkoop glasvezel internet over het DSL-netwerk van KPNNetwerkNL.

Lees alles over Youfone

DOE DE POSTCODE CHECK -> VERGELIJK -> KIES -> GENIET!

DSL internet Aanbieders

Waar er bij glasvezel en kabel internet meerder netwerken beschikbaar zijn is dat er bij DSL eigenlijk maar eentje: KPNNetwerkNL

DSL internet providers zijn dan ook bedrijven die hun internet, tv en bellen diensten leveren over dit DSL-netwerk van KPNNetwerkNL. Het DSL-netwerk is voortgekomen uit het oorspronkelijke telefoonnetwerk van PTT. Tegenwoordig bestaat een groot deel van het DSL-netwerk, de backbone, uit glasvezelkabels. Hierdoor is er meer bandbreedte mogelijk met hogere internetsnelheden en interactieve TV diensten tot gevolg. De leverbare snelheid en diensten blijven bij DSL-Internet echter wel afhankelijk van de afstand tot de wijkkast en de apparatuur die aanwezig is in die wijkkast. Doe dus altijd even een postcodecheck om te kijken wat er bij jou echt leverbaar is.

Al sinds 2010 zijn wij actief om 100% glasvezelproviders en -netwerken te vergelijken. Aangezien de kwaliteit en snelheid van het DSL-netwerk een grote sprong hebben gemaakt tonen wij tegenwoordig ook de leverbare kabel internet pakketten op een adres.

De providers leveren over de kabelnetwerken verschillende diensten/pakketten:

Voordelen DSL internet

Zoals gezegd heeft KPNNetwerkNL de laatste jaren veel tijd en geld besteed aan het upgraden van haar DSL-netwerk. Hierdoor bestaat een groot deel van het netwerk uit glasvezelkabels en is vaak de apparatuur in de wijkkast sterk verbeterd. Alleen het laatste stukje tot aan huis is nog koperkabel.

Door deze aanpassingen en door het verbeteren van de apparatuur in de wijk- en straatkasten is er qua snelheid en diensten tegenwoordig veel meer mogelijk.

Wat zijn die voordelen dan?:

 • Sneller: Door alle verbeteringen zijn er nu snelheden leverbaar van 200 Mbps down!
 • Stabieler
 • Uitgebreidere diensten: Interactieve TV diensten, uitgebreid sportpakket, Voice control en Kijkers profielen. Het is allemaal mogelijk.

TV Only Aanbieders

Net als bij glasvezel en kabel internet zijn er partijen die alleen tv diensten aanbieden. Deze TV only aanbieders hebben we ook toegevoegd aan onze vergelijking.

Met een TV Only dienst, heb je de vrijheid om internet van iedere DSL-provider te kiezen die bij jou actief is en gebruik te maken van de interactieve tv-dienst van de TV-Only aanbieder.

DOE DE POSTCODE CHECK -> VERGELIJK -> KIES -> GENIET!

4G voor Thuis providers

DOE DE POSTCODE CHECK -> VERGELIJK -> KIES -> GENIET!

vergelijk bij ons deze Glasvezel- | DSL- | Kabel- providers
Budget
Caiway
Canal Digitaal
Delta
KPN
Online.nl
Oxxio
Solcon
T-Mobile
Tele2
Tweak
Vodafone Mobiel
XS4ALL
Youfone
Ziggo
Kiyoh
Bezoekers waarderen onze website gemiddeld met 9,3 sterren!

Even geduld ajb.

 • CHECK
 • BESPAAR
 • ENJOY

Wij lopen nu de verschillende netwerken voor je langs. Dit kan tot 15 seconden duren.

Wij maken gebruik van cookies zodat de website goed werkt.