Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

09 juni 2011, door Glasvezel Nieuws

Geen diensten dan ook geen aansluiting

Hoewel KPN Glas Center Groningen beweert dat Puttenaren die een glasvezelaansluiting aanvragen maar zich niet abonneren door zich binnen 7 dagen af te melden, maar dan wel de aansluiting in huis hebben, blijft Glashart, de bouwer van de glasvezel, dit ontkennen. Om de verwarring op te helderen, onderzoeken we nogmaals hoe de aansluiting van glasvezel nu in zijn werk gaat. Krijg je het kastje nu wel of niet kosteloos in de woning?

Lees verder

Meer nieuws...

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Youfone verkort de levertijd

Voor haar Thuis TV & Internet proposities heeft Youfone aangekondigt dat ze de levertijd verkorten. Was het eerder nog dat je pas na minimaal 30 dagen na aanvraag aangesloten kon worden op de d…

Volg ons op social media