Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

07 juni 2011, door Glasvezel Nieuws

Mogelijk glasvezel dorpen rond Emmen

Binnenkort zijn de dorpen in Emmen aan de beurt om op het nieuwe glasvezelnetwerk te worden aangesloten. Voorwaarde is dat tenminste 30% van de huishoudens voor 25 september 2011 in het aansluitgebied een abonnement afsluit bij één van de deelnemende aanbieders van internet, tv en telefonie via glasvezel. In eerste instantie komen de volgende dorpskernen voor glasvezel in aanmerking: Nieuw-Amsterdam, Erica, Schoonebeek, Klazinaveen, Zwartemeer, Barger-Compascuum, Nieuw-Dordrecht, Weiteveen en Nieuw-Schoonebeek.

Lees verder

Meer nieuws...

Mijlpaal voor E-Fiber

Naast KPNNetwerkNL en Delta Fiber Networks maakt ook netwerkbeheerder E-Fiber behoorlijke stappen met de uitrol van haar glasvezelnetwerk. Het bedrijf heeft ondertussen de mijpaal van honderdduizen…

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Volg ons op social media