Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

03 juni 2011, door Glasvezel Nieuws

BBC HD per 1 juni bij Glashart Media

Glashart Media, de landelijke aanbieder van radio- en televisiediensten op glasvezelnetwerken in Nederland, heeft een distributieovereenkomst gesloten met BBC Worldwide Channels. Vanaf woensdag 1 juni 2011 geeft Glashart Media, onderdeel van Reggefiber, BBC 1 en 2 weer door via haar televisieplatform samen met vijf andere BBC zenders waaronder BBC HD. Abonnees van de IPTV dienst kunnen BBC One, BBC Two, BBC Three, BBC Four, BBC HD en de kinderzenders CBeebies en CBBC kijken, en abonnees die analoog kijken alleen BBC One en BBC Two.

Lees verder

Meer nieuws...

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Youfone verkort de levertijd

Voor haar Thuis TV & Internet proposities heeft Youfone aangekondigt dat ze de levertijd verkorten. Was het eerder nog dat je pas na minimaal 30 dagen na aanvraag aangesloten kon worden op de d…

Volg ons op social media