Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

02 juni 2011, door Frank Wiegmans

Aanbod van Glashart Media nu ook verkrijgbaar in Amsterdam

<span style="font-family: “Arial”,“sans-serif”;">Rijssen, 1 juni 2011 – De ontwikkelingen op radio- en televisiegebied staan niet stil. Vanaf 1 juni kunnen inwoners van Amsterdam, met een glasvezelaansluiting van Glasvezelnetwerk Amsterdam, gebruik maken van het TV-aanbod van Glashart Media. Daarmee is ook voor glasvezelabonnees in Amsterdam echte keuze op tv-gebied geïntroduceerd.

<span style="font-family: “Arial”,“sans-serif”;">Men kan kiezen voor digitale, interactieve en analoge pakketten. Het uitgebreide analoge pakket bestaat uit 39 zenders, waarvan de meeste zenders ook gratis digitaal (DVB-C) beschikbaar worden gesteld. Voor het bekijken van de digitale DVB-C zenders heeft men een in de winkel verkrijgbare settopbox nodig. De meeste moderne televisies hebben tegenwoordig een ingebouwde DVB-C module. Daarnaast biedt Glashart Media ook Interactieve Televisie met onder andere een zeer groot aantal digitale  (HD) zenders, Programma gemist, Eredivisie-Live en Videotheek.

<span style="font-family: “Arial”,“sans-serif”;">Vanwege de toename van het aantal zenders op haar televisieplatform heeft Glashart Media de zenders in de regio Amsterdam opnieuw ingedeeld. Vanaf 1 juni zijn ook de BBC-zenders, National Geographic en de cultuurzender Brava3D toegevoegd aan de uitzendlijst van Glashart Media in Amsterdam. De nieuwe indeling betekent dat naast de verandering van een aantal zenders er ook zenders op een andere volgorde zijn geplaatst dan men gewend was.

<span style="font-family: “Arial”,“sans-serif”;">Het analoge inclusief de gratis digitale zenders is verkrijgbaar bij de service providers Alice, InterNLnet, Concepts ICT en BBeyond. Bij provider Lijbrandt is tevens het interactieve televisie pakket beschikbaar.

<span style="font-family: “Arial”,“sans-serif”;">Afgelopen periode werden ook National Geographic HD en Hindi StarTV-pakket aan het interactieve televisie pakket toegevoegd. Tevens versterkten Mezzo Live HD en Travel Channel HD het HD-aanbod bij Glashart Media. Glashart Media blijft de komende maanden investeren om het HD-aanbod verder uit te breiden. Op het gebied van HDTV is Glashart Media op dit moment bijvoorbeeld de enige televisieaanbieder die alle Eredivisie Live televisiekanalen in HD-kwaliteit doorgeeft. De gewijzigde  televisie- en radiozenderlijst is op de website van Glashart Media beschikbaar.


Meer nieuws...

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Youfone verkort de levertijd

Voor haar Thuis TV & Internet proposities heeft Youfone aangekondigt dat ze de levertijd verkorten. Was het eerder nog dat je pas na minimaal 30 dagen na aanvraag aangesloten kon worden op de d…

Volg ons op social media