Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

30 mei 2011, door Glasvezel Nieuws

Vraag in naar glasvezel in Putten onvoldoende

In Putten zijn de bedrijven Glashart, KPN, Lijbrandt, Solcon en Kliksafe bezig te onderzoeken of een aanleg van glasvezelnetwerk rendabel is. Ondanks alle inspanningen is de benodigde 30% nog niet bereikt. In Putten was de eindstand op 21 mei 23%. Dit is volgens Glashart te weinig om de aanleg te realiseren. Maar omdat Glashart er voldoende vertrouwen in heeft is de aanmeldperiode verlengd tot 3 juli 2011

Lees verder

Meer nieuws...

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Youfone verkort de levertijd

Voor haar Thuis TV & Internet proposities heeft Youfone aangekondigt dat ze de levertijd verkorten. Was het eerder nog dat je pas na minimaal 30 dagen na aanvraag aangesloten kon worden op de d…

Volg ons op social media