Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

27 mei 2011, door Glasvezel Nieuws

CAI Harderwijk gaat verglazen

CAI Harderwijk gaat zijn netwerk in de komende twee jaar verglazen. Naast de coax-infrastructuur wordt glasvezel aangelegd. Deze week is het startsein gegeven in de wijk Drielanden. Ook alle bedrijventerreinen en op termijn het dorp Hierden worden meegenomen. In totaal gaat het om 16.000 abonnees. Daarmee heeft CAI Harderwijk definitief ervoor gekozen de verglazing zelf ter hand te nemen en niet over te laten aan CIF.

Lees verder

Meer nieuws...

Mijlpaal voor E-Fiber

Naast KPNNetwerkNL en Delta Fiber Networks maakt ook netwerkbeheerder E-Fiber behoorlijke stappen met de uitrol van haar glasvezelnetwerk. Het bedrijf heeft ondertussen de mijpaal van honderdduizen…

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Volg ons op social media