Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

25 mei 2011, door Glasvezel Nieuws

UNET rondt bouw camerabewakingssysteem af

Het camerabewakingssysteem dat UNET, aanbieder van informatie- en communicatiediensten via breedbandverbindingen, heeft aangelegd ter verbetering van de veiligheid op bedrijventerrein Waalhaven-Zuid in Rotterdam is opgeleverd en operationeel.Het camerabewakingssysteem is aangelegd in opdracht van Belangenvereniging Waalhaven-Zuid als onderdeel van het project Veilig Ondernemen, een gezamenlijk initiatief van MKB-bedrijven, het Ontwikkelingsbedrijf Rotterdam en het Havenbedrijf Rotterdam. UNET heeft het onderliggende glasvezelnetwerk gebouwd en de benodigde IP-camera’s geplaatst. De glasvezelspecialist beheert het netwerk inmiddels op 24×7-basis vanuit het eigen Network Operations Center in Almere. De camerabeelden gaan naar de meldkamer (PAC) van een bewakingsbedrijf, waar ze worden opgeslagen.

Lees verder

Meer nieuws...

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Youfone verkort de levertijd

Voor haar Thuis TV & Internet proposities heeft Youfone aangekondigt dat ze de levertijd verkorten. Was het eerder nog dat je pas na minimaal 30 dagen na aanvraag aangesloten kon worden op de d…

Volg ons op social media