Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

23 mei 2011, door Glasvezel Nieuws

Glasvezel in de gemeente Oldebroek

De komende maanden gaat Reggefiber uit Rijssen zich inzetten om te komen tot een glasvezelnet in de kernen Wezep, Oldebroek en Oosterwolde. Hiertoe is een initiatiefgroep in het leven geroepen. Er zullen folders worden uitgereikt en voorlichtingsavonden worden gehouden in de diverse kernen waarin de voordelen van glasvezel aan de inwoners worden uitgelegd.

Lees verder

Meer nieuws...

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Youfone verkort de levertijd

Voor haar Thuis TV & Internet proposities heeft Youfone aangekondigt dat ze de levertijd verkorten. Was het eerder nog dat je pas na minimaal 30 dagen na aanvraag aangesloten kon worden op de d…

Volg ons op social media