Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

10 augustus 2010, door Glasvezel Nieuws

SES ASTRA sluit distributieovereenkomst

SES ASTRA, een onderdeel van SES, gaat een distributieovereenkomst aan met Starsat voor het aanbieden van satellietbreedbandverbindingen via ASTRA2Connect in Albanië. Starsat levert sinds 2003 breedband- en dataoplossingen per satelliet. Het bedrijf heeft ASTRA2Connect toegevoegd aan zijn dienstenpakket om klanten een betrouwbare satellietbreedbandoplossing te kunnen aanbieden tegen concurrerende prijzen. Starsat doet ook mee aan een initiatief van de Albanese overheid om scholen in Albanië te voorzien van een breedbandverbinding. De onderneming zal met behulp van ASTRA2Connect satellietbreedbandverbindingen installeren op bijna 600 scholen in de plattelandsgebieden van Albanië.

Lees verder

Meer nieuws...

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Youfone verkort de levertijd

Voor haar Thuis TV & Internet proposities heeft Youfone aangekondigt dat ze de levertijd verkorten. Was het eerder nog dat je pas na minimaal 30 dagen na aanvraag aangesloten kon worden op de d…

Volg ons op social media