Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

17 mei 2011, door Glasvezel Nieuws

Steeds vaker tv, bellen en internet in één

Consumenten kiezen steeds vaker voor een bedrijf waarbij ze zowel radio- en televisie, vaste telefoon en internet afnemen. Dat concludeert telecomtoezichthouder Opta op basis van cijfers over het derde en vierde kwartaal van 2010, die vrijdag zijn gepubliceerd. Het aantal abonnementen voor alles-in-een nam toe van 2,1 miljoen in het tweede kwartaal van vorig jaar tot 2,3 miljoen in de laatste maanden van het jaar. ‘’Een forse stijging’’, aldus de Opta

Lees verder

Meer nieuws...

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Youfone verkort de levertijd

Voor haar Thuis TV & Internet proposities heeft Youfone aangekondigt dat ze de levertijd verkorten. Was het eerder nog dat je pas na minimaal 30 dagen na aanvraag aangesloten kon worden op de d…

Volg ons op social media