Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

13 mei 2011, door Frank Wiegmans

Helden Van . Nu start met zakelijke glasvezeldiensten in Enschede

 

13 mei 2011 – Helden Van . Nu, de eerste zakelijke provider van zakelijke telecommunicatie- en internetdiensten op FTTH, start met het leveren van diensten in Enschede. Zij maken hierbij gebruik van het glasvezelnetwerk dat is aangelegd door Glashart / Reggefiber.

Marc Crans, Salesmanager bij Reggefiber, geeft aan blij te zijn dat nu ook de zakelijke markt van Enschede bediend kan worden op glasvezel: “Helden Van . Nu biedt duidelijke en transparante pakketten voor de ondernemer. De pakketten bevatten internet, telefonie en pinnen en zijn uitbreidbaar met onder andere ISDN, meerdere IP adressen, camerabewaking, back-up verbindingen en online back-up”.

”Iedereen die zich voor 1 augustus 2011 aanmeldt, ontvangt een korting van € 99,00 op de eenmalige kosten. Voor de meeste pakketten geldt dat de eenmalige kosten hierdoor geheel gratis zijn, aldus Tom Martin, woordvoerder van Helden Van . Nu.

Week van de ondernemer

Helden Van . Nu wil de ondernemer van Enschede zo goed mogelijk informeren over de zakelijke mogelijkheden van glasvezel. Daarom organiseren zij in samenwerking met Reggefiber de ‘Week van de ondernemer’. Gedurende deze week zal Helden Van . Nu in het Glasvezelcentrum van Reggefiber op de Van Loenshof 166 in Enschede aanwezig zijn om vragen te beantwoorden. Veder zullen zij ook het product- en dienstenaanbod ter plekke demonstreren en toelichten.

 

Datum:                   6 tot en met 11 juni 2011

Locatie:                  Reggefiber Glasvezelcentrum

Van Loenshof 166

7511 NM  Enschede

Openingstijden:   Maandag               11:00 – 18:00

                                Dinsdag                 09:30 – 18:00

                                Woensdag            09:30 – 18:00

                                Donderdag           09:30 – 21:00

                                Vrijdag                   09:30 – 18:00

                                Zaterdag                09:30 – 17:00

                                Zondag                  gesloten

 

Voor meer informatie over glasvezel in Enschede: zie www.eindelijkglasvezel.nl.

 


Meer nieuws...

Mijlpaal voor E-Fiber

Naast KPNNetwerkNL en Delta Fiber Networks maakt ook netwerkbeheerder E-Fiber behoorlijke stappen met de uitrol van haar glasvezelnetwerk. Het bedrijf heeft ondertussen de mijpaal van honderdduizen…

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Volg ons op social media