Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

12 mei 2011, door Glasvezel Nieuws

Slechte naam Ziggo en UPC in zakelijke markt

Kabelbedrijven als UPC en Ziggo krijgen op de zakelijke markt voor datacommunicatie en breedbanddiensten geen poot aan de grond. De service en de onderlinge samenwerking is niet goed. Dat blijkt uit een marktonderzoek van OPTA, dat gekeken heeft naar de ontwikkelingen in de zakelijke markt voor telefonie, datadiensten en telecommunicatie. De kabelaars leggen het duidelijk af tegen telco’s als KPN en glasvezelaanbieders als Eurofiber. Die scoren op het gebied van dienstverlening veel beter.

Lees verder

Meer nieuws...

Mijlpaal voor E-Fiber

Naast KPNNetwerkNL en Delta Fiber Networks maakt ook netwerkbeheerder E-Fiber behoorlijke stappen met de uitrol van haar glasvezelnetwerk. Het bedrijf heeft ondertussen de mijpaal van honderdduizen…

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Volg ons op social media