Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

12 mei 2011, door Glasvezel Nieuws

Ziggo werft topkader voor beursgang

Kabelbedrijf Ziggo heeft vooruitlopend op een beursgang in 2010 twaalf extra mensen aangetrokken voor de bovenste twee bestuurslagen. Dat blijkt uit het jaarverslag waarover De Telegraaf bericht. Behalve een vierde bestuurslid, Paul Hendriks, werden ook elf tweedelijns managers aangetrokken. Enkele van hen lijken op basis van hun cv vooral aangetrokken met het oog op de financiƫle en communicatieve verplichtingen van een beursgenoteerd bedrijf.

Lees verder

Meer nieuws...

Mijlpaal voor E-Fiber

Naast KPNNetwerkNL en Delta Fiber Networks maakt ook netwerkbeheerder E-Fiber behoorlijke stappen met de uitrol van haar glasvezelnetwerk. Het bedrijf heeft ondertussen de mijpaal van honderdduizen…

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Volg ons op social media