Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

10 mei 2011, door Glasvezel Nieuws

Breedbandambities KPN bescheiden

KPN blijft in de periode tot en met 2015 verder investeren in het Nederlandse vaste netwerk om de gunst van de Nederlandse huishoudens te winnen. Dat maakte het bedrijf zojuist bekend in een persbericht. Het VDSL-netwerk zal verder worden ge-upgrade en KPN gaat door met de uitrol van glasvezel in Nederland. Het breedband marktaandeel Nederlandse huishoudens moet boven de 45% uitkomen (nu 41%).KPN’s zakelijke klanten richten zich sinds de kredietcrisis onverminderd op de beheersing van kosten, stelt KPN. De wens tot verbetering van productiviteit en flexibiliteit valt samen met een toenemende klantvraag naar geïntegreerde ICT dienstverlening in de hele zakelijke markt. De vraag naar flexibele werkplekken en diensten als IT op afstand (cloud computing) en video conferencing groeit ook bij bedrijven in het MKB en het middensegment. KPN zal toegesneden diensten gaan aanbieden aan kleine ondernemers en zelfstandigen. Ook in de zakelijke markt zal KPN blijven investeren in de kwaliteit van zijn diensten, infrastructuur en datacenters. KPN’s zakelijke segment en Getronics zullen stapsgewijs, verder worden geïntegreerd.

Lees verder

Meer nieuws...

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Youfone verkort de levertijd

Voor haar Thuis TV & Internet proposities heeft Youfone aangekondigt dat ze de levertijd verkorten. Was het eerder nog dat je pas na minimaal 30 dagen na aanvraag aangesloten kon worden op de d…

Volg ons op social media