Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

09 mei 2011, door Frank Wiegmans

Helden Van . Nu start voorinschrijving zakelijk glasvezel in Putten

 

Haarlem, 9 mei 2011  - Helden Van . Nu, de eerste zakelijke provider van zakelijke telecommunicatie- en internetdiensten op FTTH, is begonnen met de voorinschrijving voor de aanleg van glasvezel in Putten. Alle ondernemers in Putten, die geïnteresseerd zijn in zakelijke diensten over glasvezel, kunnen dit bij deze provider kenbaar maken.

Jan van Veldhuizen, Salesmanager van Glashart, geeft aan blij te zijn dat als het glasvezelnetwerk aangelegd wordt, ook de ondernemers van Putten bediend kunnen worden op glasvezel: “Helden Van . Nu biedt duidelijke en transparante pakketten voor de ondernemer. De pakketten bevatten internet, telefonie en pinnen en zijn uitbreidbaar met onder andere meerdere IP adressen, camerabewaking, back-up verbindingen, ISDN en online back-up”.

”Iedereen die zich voor 1 augustus 2011 aanmeldt, ontvangt een korting van € 99,00 op de eenmalige kosten. Voor de meeste pakketten geldt dat de eenmalige kosten hierdoor geheel gratis zijn, aldus Tom Martin, woordvoerder van Helden Van . Nu.

Glasvezel Informatieavonden

Helden Van . Nu wil de ondernemer van Putten zo goed mogelijk informeren over de zakelijke mogelijkheden van glasvezel. Daarom zijn zij 31 mei aanwezig op de door Glashart georganiseerde informatieavond speciaal voor MKB’ers uit Putten.

Datum:                   31 mei (Inloop 19:30, aanvang 20:00 uur.)

Locatie                   Zalen- en congrescentrum – De Aker

Fontanusplein 2

3881 BZ Putten

Tijd:                        van 19.30 tot 21.30 uur

 


Meer nieuws...

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Youfone verkort de levertijd

Voor haar Thuis TV & Internet proposities heeft Youfone aangekondigt dat ze de levertijd verkorten. Was het eerder nog dat je pas na minimaal 30 dagen na aanvraag aangesloten kon worden op de d…

Volg ons op social media