Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

06 mei 2011, door Glasvezel Nieuws

Glasvezel informatieavonden Hattem goed bezocht

De belangstelling onder de inwoners van Hattem, Heerde en Wapenveld voor glasvezel blijkt groot. Vorige week organiseerde Reggefiber in samenwerking met het glasvezelinitiatieven ,,Hattem op glasvezel, ,,Heerde en Wapenveld op glasvezel’’ en de service providers Kick XL, KPN, Lijbrandt en Solcon vier informatieavonden. De initiatiefgroepen ,,Hattem op glasvezel’’ en ,,Heerde op glasvezel’’ zet zich al geruime tijd in om een glasvezelnetwerk naar Heerde te halen. ,,Zo’n opkomst met zulk mooi weer bewijst maar weer eens hoe glasvezel leeft in onze gemeente. Hattem, Heerde en Wapenveld zijn is zeker klaar voor de komst van deze moderne infrastructuur.

Lees verder

Meer nieuws...

Mijlpaal voor E-Fiber

Naast KPNNetwerkNL en Delta Fiber Networks maakt ook netwerkbeheerder E-Fiber behoorlijke stappen met de uitrol van haar glasvezelnetwerk. Het bedrijf heeft ondertussen de mijpaal van honderdduizen…

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Volg ons op social media