Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

05 mei 2011, door Glasvezel Nieuws

'Overheid moet KPN splitsen in dienst en infra'

De regering moet terughoudend zijn in het reguleren van de internetmarkt. Daarover zijn de telecom- en internetexperts van het vakblad Computable het grotendeels eens. Wel suggereren enkele experts dat de overheid leveranciers van dit soort nutsvoorzieningen moet sommeren om hun diensten- en infrastructurele aanbod onder te brengen in afzonderlijke bedrijven. Daarnaast zijn er experts die oproepen tot streng toezicht door de Nederlandse Mededingingsautoriteit NMa: ‘In Nederland hebben we helaas te maken met het feit dat er maar drie grote telecomoperators zijn.’

Lees verder

Meer nieuws...

Mijlpaal voor E-Fiber

Naast KPNNetwerkNL en Delta Fiber Networks maakt ook netwerkbeheerder E-Fiber behoorlijke stappen met de uitrol van haar glasvezelnetwerk. Het bedrijf heeft ondertussen de mijpaal van honderdduizen…

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Volg ons op social media