Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

03 mei 2011, door Glasvezel Nieuws

CDA Hattem wenst initiatiefnemers succes met glasvezelproject

Zaterdag 23 april is de verkoop van abonnementen voor het glasvezelproject in Hattem, Heerde en Wapenveld van start gegaan. Op 27 en 28 april zijn er voorlichtingsavonden gehouden in de Open Poort. Het CDA Hattem is enthousiast over het project. Het initiatief voor de aanleg van een glasvezelnet in Hattem komt vanuit de Hattemers zelf. Het CDA-Hattem ziet dit als een goed voorbeeld wat burgers zelf kunnen bereiken als zij zelf het initiatief nemen. Met glasvezel krijgt onze gemeente volop de mogelijkheid om mee te doen aan nieuwe ontwikkelingen zoals supersnel internet, nieuwe toepassingen op de televisie zoals HD- en 3-Dimensionale beelden op televisie.

Lees verder

Meer nieuws...

Mijlpaal voor E-Fiber

Naast KPNNetwerkNL en Delta Fiber Networks maakt ook netwerkbeheerder E-Fiber behoorlijke stappen met de uitrol van haar glasvezelnetwerk. Het bedrijf heeft ondertussen de mijpaal van honderdduizen…

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Volg ons op social media