Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

29 april 2011, door Glasvezel Nieuws

Glasvezel: veel schade

Bij de aanleg van glasvezelkabels raken te vaak leidingen en buizen beschadigd. Dat constateert het Agentschap Telecom. Dit agentschap houdt in de gaten of netbeheerders zoals waterleverancier Vitens en bedrijven die in de bodem graven zich aan de regels houden.

In de afgelopen jaren is de aanleg van het glasvezelnetwerk een stuk “professioneler” geworden en kunnen we zeggen dat bovengenoemde problemen zelden of niet meer voor komen.

 

Liget er al glasvezel op uw adres?

Lees verder

Meer nieuws...

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Youfone verkort de levertijd

Voor haar Thuis TV & Internet proposities heeft Youfone aangekondigt dat ze de levertijd verkorten. Was het eerder nog dat je pas na minimaal 30 dagen na aanvraag aangesloten kon worden op de d…

Volg ons op social media