Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

27 april 2011, door Glasvezel Nieuws

Draka lanceert digitale versie van NExsT

Draka Communications komt met een digitale versie van NExsT magazine, een magazine met nieuws en achtergrondartikelen voor de FttH (Fiber to the Home) en breedband sector. De online versie kan worden bekeken via www.nexstdigital.com. NExsT Digitaal omvat een online blog in samenhang met Facebook en Twitter accounts.Voor het eerst uitgebracht in 2006, is NExsT magazine uitgegroeid tot de belangrijkste informatiebron over actuele onderwerpen in de glasvezelgemeenschap. Twee keer per jaar verschijnt NExsT in gedrukte vorm. Met af en toe een aanvullende thema uitgave is de redactie van NExsT Magazine erin geslaagd een kring van meer dan 6000 lezers wereldwijd op te bouwen. Daarnaast wordt het magazine uitgereikt tijdens belangrijke evenementen en vakbeurzen in Europa. De lezerskring telt invloedrijke personen in de glasvezelwereld, waaronder de leden van de FTTH Council, vooraanstaande wetenschappers, alsmede topmanagers uit de handel en industrie.De redacteuren van NExsT verkeren in de gelukkige omstandigheid nauwe contacten te hebben met opinieleiders en visionairs op het gebied van de volgende generatie breedbandverbindingen. Recent werden spraakmakende interviews gepubliceerd met de EU commissarissen Neelie Kroes en Vivian Reding, President Obama’s technologie-adviseur Aneesh Chopra, Bondskanselier Angela Merkel en de voormalige Premier van het Verenigd Koninkrijk Gordon Brown. Daarnaast zijn de vraaggesprekken gepubliceerd met vermaarde technologiedeskundigen als Eric Quarlman and Don Tapscott en met vertegenwoordigers van belangrijke advies- en onderzoeksinstellingen.De reguliere artikelen behandelen naast technologievraagstukken ook onderwerpen zoals toepassingen van glasvezelkabels, wetgeving en afzetmarkten. In het bijzonder wordt door de redactie aandacht besteed aan ontwikkelingen die het gebruik van glasvezel stimuleren zoals zorgverlening op afstand, digitale televisie (IPTV) en Smart Grids. Hoewel de print en online uitgave van het magazine financieel wordt gesteund door Draka, is de redactie in de gelegenheid een onafhankelijke positie in te nemen met kritische visies en artikelen die aanzetten tot discussies.

Lees verder

Meer nieuws...

Mijlpaal voor E-Fiber

Naast KPNNetwerkNL en Delta Fiber Networks maakt ook netwerkbeheerder E-Fiber behoorlijke stappen met de uitrol van haar glasvezelnetwerk. Het bedrijf heeft ondertussen de mijpaal van honderdduizen…

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Volg ons op social media