Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

27 april 2011, door Glasvezel Nieuws

Glashart lanceert nieuw tv-concept: 0900-TV

Glashart Media kondigt vandaag op het congres Connected TV van Telecompaper het nieuwe 0900-TV concept. Glashart Media, onderdel van Reggefiber, is naar eigen zeggen de grootste landelijke aanbieder van radio- en televisiediensten op glasvezelnetwerken in Nederland. De onderneming stelt met zijn nieuwe concept een nieuwe dimensie toe te willen voegen aan het tv-kijken via glasvezel. Ze krijgen de mogelijkheid om via eigen ontwikkelde, html5 gebaseerde, applicaties cloudbased tv-diensten te bieden aan klanten op het glasvezelnetwerk en settopboxen.

Lees verder

Meer nieuws...

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Youfone verkort de levertijd

Voor haar Thuis TV & Internet proposities heeft Youfone aangekondigt dat ze de levertijd verkorten. Was het eerder nog dat je pas na minimaal 30 dagen na aanvraag aangesloten kon worden op de d…

Volg ons op social media