Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

27 april 2011, door Tessa Spauwen

Kim Holland via glasvezel bij Thomas Berge

AMSTERDAM -  Sinds Thomas Berge thuis digitale televisie heeft, geniet hij werkelijk van álle voordelen: “Ik kijk het programma Meiden van Holland."


Dinsdagochtend was de zanger samen met Kim Holland, die het pornokanaal oprichtte, te gast bijKoffietijd. En hoewel de twee elkaar nog nooit hadden ontmoet, was Kim Thomas welbekend.

“Sinds ik glasvezel heb kijk ik naar het programma van Kim, Meiden van Holland. Maar ik moet eerlijk zijn, ik kijk niet lang hoor ongeveer vijf minuten”, vertelde Thomas bloedserieus. Waarop presentatrice Loretta lachend antwoordde: "Ja, meer heb je zeker niet nodig!”

Ondanks het Kijkwijzer-bord, dat speciaal voor Kim op tafel lag, vond medepresentatrice Quinty Trustfull het onderwerp echter wat minder geschikt voor het vroege tijdstip en schakelde daarom snel over naar het volgende item.

 

Bron: Telegraaf Prive

 


Meer nieuws...

Mijlpaal voor E-Fiber

Naast KPNNetwerkNL en Delta Fiber Networks maakt ook netwerkbeheerder E-Fiber behoorlijke stappen met de uitrol van haar glasvezelnetwerk. Het bedrijf heeft ondertussen de mijpaal van honderdduizen…

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Volg ons op social media