Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

12 augustus 2010, door Glasvezel Nieuws

‘Vrijmaking breedband treft Belgacom'

De telecomoperator Belgacom vreest dat alternatieve operatoren té goedkoop gebruik kunnen maken van het netwerk voor supersnel breedband. De tarieven werden deze week gepubliceerd door de regulator, het BIPT. ‘Belgacom betreurt dat het BIPT zulke drastische dalingen van het gereguleerd groothandelsaanbod doorvoert zonder een grondige analyse van de breedbandmarkt te hebben gemaakt’, luidt het in een persbericht.

Lees verder

Meer nieuws...

Mijlpaal voor E-Fiber

Naast KPNNetwerkNL en Delta Fiber Networks maakt ook netwerkbeheerder E-Fiber behoorlijke stappen met de uitrol van haar glasvezelnetwerk. Het bedrijf heeft ondertussen de mijpaal van honderdduizen…

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Volg ons op social media