Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

22 april 2011, door Glasvezel Nieuws

Schriftelijke vragen D66 over aanleg glasvezel in Vught

D66 Vught heeft aan het Vughtse College van B&W schriftelijke vragen gesteld over de aanleg van glasvezel in Vught. Aanleiding is een bericht in het Brabants Dagblad waarin staat dat er een patstelling is ontstaan, nu de twee initiatieven afzonderlijk een vergunning voor de aanleg ervan hebben aangevraagd. Al enige tijd zijn er twee particuliere initiatieven actief in Vught die een glasvezelnetwerk willen realiseren. D66 heeft veel waardering voor beide partijen. Glasvezel is het breed toepasbare netwerk van de toekomst. Terwijl in sommige gemeenten nog geen enkel initiatief is opgestart, is Vught blijkbaar zó interessant voor de initiatiefnemers, dat zij apart van elkaar een netwerk willen aanleggen. Het is goed als Vught voorop loopt in deze ontwikkeling.

Lees verder

Meer nieuws...

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Youfone verkort de levertijd

Voor haar Thuis TV & Internet proposities heeft Youfone aangekondigt dat ze de levertijd verkorten. Was het eerder nog dat je pas na minimaal 30 dagen na aanvraag aangesloten kon worden op de d…

Volg ons op social media