Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

21 april 2011, door Glasvezel Nieuws

50Mbit/s populair in Europa

Supersnel breedband van minstens 50Mbit/s verspreid zich steeds meer als een lopend vuurtje door Europa. Tegen 2015 is de dekking naar verwachting al 50 procent. Telecombedrijven hebben het moeilijk ten opzichte van de kabelexploitant als het gaat om een levensvatbaar aanbod op de markt brengen. Dit is een van de belangrijkste bevindingen van het rapport getiteld ‘Super-fast broadband: catch up if you can’. Het rapport is de tiende uitgave van het gerenommeerde jaarlijkse telecomverslag van het internationale managementadviesbureau Arthur D. Little en effectenmakelaar Exane BNP Paribas

Lees verder

Meer nieuws...

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Youfone verkort de levertijd

Voor haar Thuis TV & Internet proposities heeft Youfone aangekondigt dat ze de levertijd verkorten. Was het eerder nog dat je pas na minimaal 30 dagen na aanvraag aangesloten kon worden op de d…

Volg ons op social media