Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

20 april 2011, door Glasvezel Nieuws

Glasvezel middel tegen leegloop buitengebieden

Geef het Nederlandse platteland zo snel mogelijk snel internet, betoogt prof. dr. Dirk Strijker. Anders zullen bewoners en bedrijven wegtrekken uit de buitengebieden. Voor plattelandsbewoners is het geen vanzelfsprekendheid om te skypen met een nichtje in Nieuw-Zeeland, even de vakantiefoto’s op Facebook te zetten of online de ontwikkeling van de melkprijzen bij te houden. In veel huishoudens in het buitengebied is internet traag. Het is tijd dat daar verandering in komt.

Lees verder

Meer nieuws...

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Youfone verkort de levertijd

Voor haar Thuis TV & Internet proposities heeft Youfone aangekondigt dat ze de levertijd verkorten. Was het eerder nog dat je pas na minimaal 30 dagen na aanvraag aangesloten kon worden op de d…

Volg ons op social media