Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

15 april 2011, door Glasvezel Nieuws

Hoge kosten toegang kopernetwerk remmen glasvezel

Hoge kosten voor kopernetwerken vertragen de uitrol van glasvezelnetwerken in Europa. Dat blijkt uit een vandaag verschenen rapport van de European Competitive Telecommunications Association (ECTA). Doordat incumbents hoge winsten behalen met hun legacy assets zonder dat zij genoodzaakt zijn hun bestaande lijnen te vervangen, zullen operators weinig moeite doen om over te schakelen op netwerken die snelheden van 100 Mbps kunnen halen.

Lees verder

Meer nieuws...

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Youfone verkort de levertijd

Voor haar Thuis TV & Internet proposities heeft Youfone aangekondigt dat ze de levertijd verkorten. Was het eerder nog dat je pas na minimaal 30 dagen na aanvraag aangesloten kon worden op de d…

Volg ons op social media