Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

14 april 2011, door Frank Wiegmans

Glashart Media sluit distributieovereenkomst met StarTV en National Geographic HD

Rijssen, 14 april 2011 – Glashart Media, de grootste landelijke aanbieder van radio- en televisiediensten op glasvezelnetwerken in Nederland, heeft een belangrijke distributieovereenkomst gesloten met National Geographic Channel en StarTV. Per direct biedt Glashart Media, onderdeel van Reggefiber, de zender National Geographic HD en het Hindi StarTV-pakket aan.

 

Het StarTV pakket wordt aangeboden voor € 15,99 per maand en bevat vier zenders:

 

1.       STAR Plus : Een Hindi entertainment zender met populaire langlopende series en spelshows

2.       STAR Gold: Een Hindi Bollywood kanaal met de meest populaire films uit India

3.       STAR One: Modern Hindi entertainment gericht op de doelgroep van 16-34 jarigen

4.       STAR News: Voornamelijk Hindi nieuwszender met actueel nieuws en documentaires

Klanten die een abonnement nemen op het HD-pakket kunnen National Geographic HD bekijken. Door National Geographic HD beschikbaar te stellen op glasvezel maakt Glashart Media hiermee haar aanbod van NGC zenders compleet:

 

1.       National Geographic (Basispakket)

2.       National Geographic HD (HD pakket)

3.       National Geographic Wild (pluspakket)

4.       National Geographic Wild HD (HD pakket)

Naast analoge televisie en DVB-C biedt Glashart Media ook interactieve televisie aan met meer dan 160 TV en 70 radio zenders, een groot aanbod HD-kanalen, Eredivisie Live, Uitzending Gemist (van alle Nederlandse zenders), een Videotheek en vanaf juni 2011 BBC. Daarnaast is het ook mogelijk om met een Personal Videorecorder (PVR) programma’s op te nemen.

 

StarTV en National Geographic Channel worden door Glashart Media via service providers aan consumenten aangeboden. Deze providers zijn: XMS, Lijbrandt, Edutel, OnsBrabantNet, OnsNetNuenen, OnsNetEindhoven, KickXL, Solcon, ConceptsICT en Tweak.


Meer nieuws...

Mijlpaal voor E-Fiber

Naast KPNNetwerkNL en Delta Fiber Networks maakt ook netwerkbeheerder E-Fiber behoorlijke stappen met de uitrol van haar glasvezelnetwerk. Het bedrijf heeft ondertussen de mijpaal van honderdduizen…

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Volg ons op social media