Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

13 april 2011, door Glasvezel Nieuws

Heeze-Leende gaat voor eigen glasvezel

De gemeenteraad van het Brabantse Heeze-Leende heeft in grote meerderheid voor een glasvezelnet van eigen signatuur gekozen. Een plaatselijke coöperatie kan met behulp van een gemeentegarantie als het goed is eind dit jaar voor supersnel internet gaan zorgen. In Heeze-Leende kon in principe gekozen worden uit twee aanbiedingen. De combinatie Reggefiber/KPN wilde aan de slag in het grootste deel van de gemeente, maar zag problemen bij de aanleg in het zogeheten buitengebied. De tweede aanbieder, een coöperatie, zegt dat buitengebied juist zo snel mogelijk te willen aansluiten.

Lees verder

Meer nieuws...

Mijlpaal voor E-Fiber

Naast KPNNetwerkNL en Delta Fiber Networks maakt ook netwerkbeheerder E-Fiber behoorlijke stappen met de uitrol van haar glasvezelnetwerk. Het bedrijf heeft ondertussen de mijpaal van honderdduizen…

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Volg ons op social media