Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

13 augustus 2010, door Glasvezel Nieuws

Duizenden weigeren aansluiting glasvezel

Er zijn achtduizend Almeerders die geen aansluiting voor het glasvezelnet in hun huis hebben laten aanleggen. Van de zestigduizend adressen die tot nu toe in aanmerking kwamen voor een aansluiting, hebben 52.000 huishoudens een aansluiting laten aanleggen. ,,Het zijn voornamelijk de nieuwe Nederlanders en de bewoners van de sociale woningen die het een uitdaging maken om een aansluiting aan te leggen", aldus Janroel Salomons, projectleider bij Reggefiber.

Lees verder

Meer nieuws...

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Youfone verkort de levertijd

Voor haar Thuis TV & Internet proposities heeft Youfone aangekondigt dat ze de levertijd verkorten. Was het eerder nog dat je pas na minimaal 30 dagen na aanvraag aangesloten kon worden op de d…

Volg ons op social media