Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

12 april 2011, door Glasvezel Nieuws

Weken van waarheid breken aan voor Lelystad

Lelystad kent een roerige geschiedenis als het om glasvezel gaat. In 2009 ging de verglazing van de hele stad niet door vanwege de economische crisis. Sindsdien is er nog maar mondjesmaat interesse voor glasvezel in Lelystad. Een alternatief bleef uit. Daarom begon bewonersinitiatief Lelystad Wil Glasvezel een eigen vraagbundeling op 17 februari. De teller staat nu nog maar op 78 aanmeldingen, daar waar er nog 430 nodig zijn. De deadline ligt op 14 mei. Het worden dus spannende weken voor het bewonersinitiatief.

Lees verder

Meer nieuws...

Mijlpaal voor E-Fiber

Naast KPNNetwerkNL en Delta Fiber Networks maakt ook netwerkbeheerder E-Fiber behoorlijke stappen met de uitrol van haar glasvezelnetwerk. Het bedrijf heeft ondertussen de mijpaal van honderdduizen…

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Volg ons op social media