Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

12 april 2011, door Glasvezel Nieuws

KPN Glasvezel werft via goede doelen in Amsterdam

Een donatie aan een goed doel wordt ingezet als middel om abonnees voor glasvezel te werven. KPN Glasvezel is op 11 april begonnen met een buurtonderzoek in het Oostelijk Havengebied van Amsterdam, om te inventariseren wat er aan het leefklimaat in het Oostelijk Havengebied verbeterd kan worden. De uitkomsten van het buurtonderzoek vormen een belangrijk onderdeel van de KPN-campagne ‘Sluit je aan voor de buurt’ die op 18 april van start gaat en loopt tot 31 mei 2011.

Lees verder

Meer nieuws...

Mijlpaal voor E-Fiber

Naast KPNNetwerkNL en Delta Fiber Networks maakt ook netwerkbeheerder E-Fiber behoorlijke stappen met de uitrol van haar glasvezelnetwerk. Het bedrijf heeft ondertussen de mijpaal van honderdduizen…

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Volg ons op social media