Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

11 april 2011, door Tessa Spauwen

XMS biedt als eerste glasvezelprovider MovieMax Videotheek aan


Hillegom – Digitale televisie abonnees van XMS kunnen vanaf 11 april gebruik maken van  MovieMax Videotheek. Met deze nieuwe interactieve applicatie kunnen klanten via het televisiemenu films huren en direct bekijken op hun televisie. XMS is de eerste glasvezelprovider in Nederland die deze dienst gaat aanbieden.

XMS is in samenwerking met haar radio- en televisieleverancier Glashart Media continu bezig met het optimaliseren van het digitale televisieaanbod. Met de lancering van de MovieMax-applicatie wordt hierin een volgende stap gezet. In de Videotheek staan diverse films en series in verschillende categorieën.  Het aanbod omvat diverse recente, bekende en onbekendere films plus afleveringen een aantal populaire series. Klanten kunnen, gratis, een trailer bekijken van alle beschikbare titels.

Voor het merendeel van de films heeft de klant de keuze tussen een SD of HD versie van de film. Een item wordt besteld  door het invoeren van een persoonlijke pincode en het verschuldigde bedrag  wordt opgeteld bij de maandelijkse abonnementskosten.  De prijzen variëren van €  1,99 euro tot      € 5,99 euro per titel. Een bestelde film/aflevering van een serie is, afhankelijk van de gekozen titel, 24 of 48 uur beschikbaar. Gedurende deze periode kunnen de klanten de film/serie onbeperkt bekijken en tussentijds pauzeren.  Het assortiment aan films en series zal in de komende weken verder worden uitgebreid.

Beschikbaarheid

De nieuwe dienst zal in de komende weken gefaseerd beschikbaar komen voor de klanten van XMS , met Digitale Televisie. Op 11 april komt de dienst beschikbaar voor de klanten in Zeewolde. Eind deze week volgen de klanten van XMS in Nijmegen en Wijchen. Begin volgende week wordt de dienst  bij de rest van de klanten van XMS aangezet. Klanten ontvangen op de dag dat de dienst beschikbaar komt per mail meer informatie over de nieuwe dienst.


Meer nieuws...

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Youfone verkort de levertijd

Voor haar Thuis TV & Internet proposities heeft Youfone aangekondigt dat ze de levertijd verkorten. Was het eerder nog dat je pas na minimaal 30 dagen na aanvraag aangesloten kon worden op de d…

Volg ons op social media