Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

11 april 2011, door Glasvezel Nieuws

'Geen geld voor investering snel internet'

Het nieuwe provinciebestuur stimuleert de aanleg van glasvezel voor snel internet in heel Brabant maar steekt er zelf geen geld in. Dat moet volgens VVD-fractievoorzitter Mieke Geeraedts van het bedrijfsleven komen. “De provincie heeft er de middelen niet meer voor”, reageert Geeraedts op het pleidooi van commissaris van de koningin Wim van de Donk om Essentgeld te steken in de totstandkoming van een digitaal breedbandnetwerk waar iedere Brabander van kan profiteren.

Lees verder

Meer nieuws...

Mijlpaal voor E-Fiber

Naast KPNNetwerkNL en Delta Fiber Networks maakt ook netwerkbeheerder E-Fiber behoorlijke stappen met de uitrol van haar glasvezelnetwerk. Het bedrijf heeft ondertussen de mijpaal van honderdduizen…

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Volg ons op social media