Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

05 april 2011, door Glasvezel Nieuws

Campagne glasvezel in Groenewoud en Galgenveld gestart

De campagne van het bewonersinitiatief G-3 Glasvezel in Groenewoud en Galgenveld is op maandag 21 maart officieel van start gegaan. Als eind mei 40% van de bewoners meedoet, krijgen de eerste huizen in deze Nijmeegse wijken nog in 2011 een glasvezelaansluiting. De komende weken zullen meer dan 100 vrijwilligers in de wijken Groenewoud, Galgenveld en enkele omliggende straten de Glasvezelkrant aan alle bewoners persoonlijk overhandigen. Deze krant bevat informatie en achtergronden over glasvezel en het G-3-project. Op basis hiervan kunnen bewoners besluiten of zij interesse hebben in een glasvezelaansluiting. Bij vragen is de ambassadeur die de krant heeft afgegeven het aanspreekpunt

Lees verder

Meer nieuws...

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Youfone verkort de levertijd

Voor haar Thuis TV & Internet proposities heeft Youfone aangekondigt dat ze de levertijd verkorten. Was het eerder nog dat je pas na minimaal 30 dagen na aanvraag aangesloten kon worden op de d…

Volg ons op social media