Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

04 april 2011, door Glasvezel Nieuws

Gemeente Eersel tikt KPN op de vingers

Burgemeester Anja Thijs en gemeentesecretaris Harrie Timmermans hebben de KPN op de vingers getikt. In een brief aan de Raad van Bestuur moppert het duo over onvolledige en suggestieve brieven van het bedrijf aan inwoners van Eersel. Dit bericht het Eindhovens Dagblad op haar website. De KPN heeft zich inmiddels in de strijd geworpen als aanbieder van diensten op een toekomstig glasvezelnetwerk in de gemeente. Onder andere door te schrijven: ‘U heeft nu de kans op aanleg van een glasvezelnetwerk in Eersel. De gemeente staat hier achter en…’ Timmermans en Thijs stellen dat de indruk kan ontstaan dat de gemeente een voorkeur heeft voor een aanbieder.

Lees verder

Meer nieuws...

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Youfone verkort de levertijd

Voor haar Thuis TV & Internet proposities heeft Youfone aangekondigt dat ze de levertijd verkorten. Was het eerder nog dat je pas na minimaal 30 dagen na aanvraag aangesloten kon worden op de d…

Volg ons op social media