Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

04 april 2011, door Glasvezel Nieuws

Grote kans op glasvezel in Heeze

De kans is groot dat het Brabantse Heeze een glasvezelnetwerk krijgt. Als alles goed verloopt kan in oktober begonnen worden met de aanleg. Dit maakte het Eindhovens Dagblad gisteren bekend. Ook het nabij gelegen Leende, behorend tot het buitengebied, moet uiteindelijk te beschikking hebben tot een glasvezelnetwerk. De aanleg begint hoogstwaarschijnlijk eerst in Heeze omdat die kern het grootste is. Hier is snel winst te maken waardoor de volgende fase, het buitengebied, bekostigd kan worden.

Lees verder

Meer nieuws...

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Youfone verkort de levertijd

Voor haar Thuis TV & Internet proposities heeft Youfone aangekondigt dat ze de levertijd verkorten. Was het eerder nog dat je pas na minimaal 30 dagen na aanvraag aangesloten kon worden op de d…

Volg ons op social media