Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

16 augustus 2010, door Glasvezel Nieuws

Internetsnelheid in Nederland neemt toe

Uit metingen van iPingTest blijkt dat voor het eerst alle 21 snelste gemeenten met meer dan 100.000 inwoners boven de 10 Mpbs scoren wat betreft internetsnelheid. Over de hele linie nam de snelheid met 6% toe hoewel de gemeenten Arnhem, Amersfoort, Dordrecht, Breda, Groningen en Leiden juist meer dan 20% onder het gemiddelde scoren. Positieve uitschieters zijn Enschede, Utrecht, Tilburg en Apeldoorn met 20% boven het gemiddelde.

Lees verder

Meer nieuws...

Mijlpaal voor E-Fiber

Naast KPNNetwerkNL en Delta Fiber Networks maakt ook netwerkbeheerder E-Fiber behoorlijke stappen met de uitrol van haar glasvezelnetwerk. Het bedrijf heeft ondertussen de mijpaal van honderdduizen…

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Volg ons op social media