Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

29 maart 2011, door Glasvezel Nieuws

'Buitenaardse krachten' bemoeilijken 10 Gbps

Wat is er nodig om netwerken tot aan de eindgebruiker op te waarderen tot 10 Gbps? In sommige gevallen kunnen kabelexploitanten volstaan met het verder aanleggen van Cat6-netwerken. Dan moeten ze vaak noodgedwongen terugvallen op korte kabellengten. Een andere mogelijkheid is netwerken aanleggen volgens de nieuwe Klasse EA-specificaties en (dus) met de Cat6A-kabel. Gestructureerde bekabeling kan de ideale opstap vormen naar de volgende netwerkgeneratie.

Lees verder

Meer nieuws...

Mijlpaal voor E-Fiber

Naast KPNNetwerkNL en Delta Fiber Networks maakt ook netwerkbeheerder E-Fiber behoorlijke stappen met de uitrol van haar glasvezelnetwerk. Het bedrijf heeft ondertussen de mijpaal van honderdduizen…

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Volg ons op social media