Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

28 maart 2011, door Glasvezel Nieuws

Initiatief voor glasvezel in de gemeente Oldebroek

In Oldebroek wordt een initiatiefgroep opgericht om in de gemeente een glasvezelinfrastructuur van (“in”) de grond te krijgen. Communicatie is tegenwoordig onmisbaar in het dagelijks leven en goede verbindingen zijn daarbij een eerste vereiste. In ieder huis en bij alle bedrijven worden ze voortdurend gebruikt voor het versturen en binnenhalen van ‘informatie’. Bekende voorbeelden daarvan zijn: internet, televisie en telefoon.

Lees verder

Meer nieuws...

Mijlpaal voor E-Fiber

Naast KPNNetwerkNL en Delta Fiber Networks maakt ook netwerkbeheerder E-Fiber behoorlijke stappen met de uitrol van haar glasvezelnetwerk. Het bedrijf heeft ondertussen de mijpaal van honderdduizen…

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Volg ons op social media