Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

25 maart 2011, door Glasvezel Nieuws

Eerselse burgemeester 'met pet rond'

Andere gemeenten in de regio moeten ook een duit in het zakje doen om steun te vinden voor het Breedband Manifest Brabant. Dat vinden de politieke partijen in Eersel. De gemeente investeert tienduizend euro in een lobby om steun te vinden voor het Breedband Manifest Brabant. Deze notitie pleit voor glasvezel als nutsvoorziening, dus tot in de buitengebieden aan toe.

Lees verder

Meer nieuws...

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Youfone verkort de levertijd

Voor haar Thuis TV & Internet proposities heeft Youfone aangekondigt dat ze de levertijd verkorten. Was het eerder nog dat je pas na minimaal 30 dagen na aanvraag aangesloten kon worden op de d…

Volg ons op social media