Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

22 maart 2011, door Glasvezel Nieuws

Glashart Servicewinkel Amersfoort vaker open

Vanaf maart zijn de openingstijden van de Glashart Servicewinkel in Amersfoort verruimd. De Glashart Servicewinkel is nu ook op donderdagavond (doorlopend) geopend tot 20.00 uur en op zaterdag van 10.00 – 17.00 uur. Glashart, het bedrijf dat verantwoordelijk is voor de aanleg hiervan, wil het aantal aansluitingen ieder jaar met een paar honderdduizend uitbreiden. Glashart legt het glasvezelnetwerk in heel Amersfoort aan.

Lees verder

Meer nieuws...

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Youfone verkort de levertijd

Voor haar Thuis TV & Internet proposities heeft Youfone aangekondigt dat ze de levertijd verkorten. Was het eerder nog dat je pas na minimaal 30 dagen na aanvraag aangesloten kon worden op de d…

Volg ons op social media