Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

18 maart 2011, door Glasvezel Nieuws

Strijd om glasvezel als nutsvoorziening

Jarenlang heeft Nederland moeten soebatten om bedrijven over te halen glasvezelnetten aan te leggen. Dat is nu plots anders: in sommige gemeenten strijden al meerdere honden om het gouden telecombeen. Kort geleden haalde het Brabantse Eersel het nieuws omdat glasvezelgrootmacht Reggefiber/KPN er onverwacht concurrentie kreeg van een lokale initiatiefgroep.

Lees verder

Meer nieuws...

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Youfone verkort de levertijd

Voor haar Thuis TV & Internet proposities heeft Youfone aangekondigt dat ze de levertijd verkorten. Was het eerder nog dat je pas na minimaal 30 dagen na aanvraag aangesloten kon worden op de d…

Volg ons op social media