Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

17 maart 2011, door Glasvezel Nieuws

’Breedband stimulans bedrijven’

Beemsterboer, wethouder economische zaken, is een voorstander van een vezelnetwerk op de bedrijventerreinen Witte Paal en de Lagedijk: ,,We weten dat in onze gemeente veel bedrijven staan te springen om open breedband. We helpen graag om de bedrijvigheid en werkgelegenheid te stimuleren. Dankzij het BreedNet-initiatief van de provincie hebben wij nú de mogelijkheid om samen met ondernemers te investeren in een toekomstvaste open breedband-infrastructuur. Gemeente en provincie betalen mee aan dit project.’’

Lees verder

Meer nieuws...

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Youfone verkort de levertijd

Voor haar Thuis TV & Internet proposities heeft Youfone aangekondigt dat ze de levertijd verkorten. Was het eerder nog dat je pas na minimaal 30 dagen na aanvraag aangesloten kon worden op de d…

Volg ons op social media