Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

16 maart 2011, door Glasvezel Nieuws

Bewonersinitiatief Lienden op Glasvezel van start

Een nieuw bewonersinitiatief voor glasvezel ziet het licht: afgelopen week is de website van Lienden op Glasvezel in de lucht gegaan. GlasVezel.nu sprak met initiatiefnemer Bas Hermsen, tevens commercieel manager bij NKM. Lienden, een klein agrarisch dorp in de Betuwe, kent een kleine 2.500 huishoudens. Hermsen is er ontevreden over de infrastructuur die er ligt: er is zelfs geen kabelexploitant actief in Lienden.

Lees verder

Meer nieuws...

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Youfone verkort de levertijd

Voor haar Thuis TV & Internet proposities heeft Youfone aangekondigt dat ze de levertijd verkorten. Was het eerder nog dat je pas na minimaal 30 dagen na aanvraag aangesloten kon worden op de d…

Volg ons op social media