Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

15 maart 2011, door Tessa Spauwen

Helden Van . Nu eerste zakelijke provider op Fiber to the Home

 

 

Duidelijke en overzichtelijke telefoon- en internetdiensten voor zakelijk Nederland 

Haarlem, 15 maart 2011  - Vandaag start de eerste zakelijke provider van zakelijke telecommunicatie- en internetdiensten op FTTH: Helden Van . Nu. Deze provider biedt eenvoudige en heldere oplossingen op glasvezel voor bedrijven uit het Midden- en Klein Bedrijf. Helden Van . Nu richt zich op die gebieden waar reeds of zeer binnenkort glasvezel infrastructuur wordt aangeboden.  

Helden Van . Nu biedt een duidelijk en transparant aanbod voor internet en telefonie. Zie hier de website.Het glasvezelnetwerk, ook bekend als Fiber to the Home, wordt in steeds meer plaatsen in Nederland uitgerold en het aantal aanbieders van internet en telefonie op glasvezel neemt steeds meer toe. Voor ondernemers was er tot op heden geen aanbieder op dit netwerk. Met duidelijke en transparante pakketten voor de ondernemer verwacht Helden Van . Nu in de zeer competitieve telecom markt een aanvulling te zijn. Helden Van . Nu biedt oplossingen voor internet, telefonie, pinnen, ISDN, camerabewaking en online back-up.

De vraag naar een snelle internetverbinding en veel bandbreedte neemt iedere dag toe. Glasvezel biedt in principe onbeperkte bandbreedte en is daarom bij uitstek de toekomstvaste investering voor iedere ondernemer. De bandbreedtes die op dit moment aangeboden worden gaan tot wel 100 Mbps. Glasvezel is in prijs gelijk aan een ‘gewone’ DSL-lijn en biedt in veel gevallen met bellen en internet ook nog eens een forse besparing. Ondernemers vragen dus steeds vaker om glasvezel. Helden Van . Nu biedt al vanaf €49,95 complete telefonie- en internetpakketten.


Meer nieuws...

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Youfone verkort de levertijd

Voor haar Thuis TV & Internet proposities heeft Youfone aangekondigt dat ze de levertijd verkorten. Was het eerder nog dat je pas na minimaal 30 dagen na aanvraag aangesloten kon worden op de d…

Volg ons op social media