Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

17 augustus 2010, door Glasvezel Nieuws

Open brief aan gedeputeerde Overijssel

Rob van Esch van NLkabel heeft vandaag een open brief gestuurd aan mevrouw Abbenhues, gedeputeerde in Overijssel. Hij gaat in op de uitspraken die zij onlangs heeft gedaan in diverse interviews. Daarin gaf zij aan dat de kabelinfrastructuur vanaf 2015 niet meer kan voldoen aan de vraag naar breedband. Van Esch weerspreekt dat op basis van recente onafhankelijke onderzoeken. Tevens doet hij een handreiking aan de provincie om vooral op de diensten te concentreren.

Lees verder

Meer nieuws...

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Youfone verkort de levertijd

Voor haar Thuis TV & Internet proposities heeft Youfone aangekondigt dat ze de levertijd verkorten. Was het eerder nog dat je pas na minimaal 30 dagen na aanvraag aangesloten kon worden op de d…

Volg ons op social media