Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

10 maart 2011, door Glasvezel Nieuws

Modems nog lang niet klaar voor IPv6

Algemeen gebruik van IPv6 struikelt over het ‘laatste aansluitpunt’: apparatuur voor thuisnetwerken. IPv6-certificering blijkt een wassen neus. Formeel is er ook nog geen standaard voor IPv6 op apparatuur aan de rand van het netwerk; dus bij eindgebruikers thuis of op kantoor. Standaardenorgaan IETF (Internet Engineering Taskforce) werkt nog aan het draft-document waarin de IPv6-vereisten voor die edge-routers worden vastgelegd. Toch verstrekt het IPv6 Forum al jaren certificeringen, ook voor thuisrouters en -modems.

Lees verder

Meer nieuws...

Mijlpaal voor E-Fiber

Naast KPNNetwerkNL en Delta Fiber Networks maakt ook netwerkbeheerder E-Fiber behoorlijke stappen met de uitrol van haar glasvezelnetwerk. Het bedrijf heeft ondertussen de mijpaal van honderdduizen…

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Volg ons op social media